duminică

Nr. saptispe

- Poate nu sunt destul de buna pentru tine.
- Te-ai gandit ca tu esti prea buna pentru mine? Si ca defapt eu nici nu te merit?
Imi doresc sa fi fericita. Sa vezi Fericirea si sa te asezi pe o banca in parc si sa savurezi viata pentru o clipa. Vreau ca tu sa te gandesti mai intai la tine si dupaia la altii. O data macar. Imi doresc ca tu sa fi fericita chiar daca va trebuii sa fiu eu nefericit. Vreau ca inima ta sa rada, intelegi? Vreau ca tu sa adormi cu un zambet pe buze... Stiu... cateodata nu ar fi trebuit sa tac dar asta stiu sa fac cel mai bine. Sti cate intrebari am vrut sa iti pun si nu te-am intrebat niciodata nimic. Pentru ca imi era frica. Asa de frica incat as fi putut sa urlu langa urechea ta si tu nu ai fi auzit nimic. Iti promit ca am sa rup tacerea doar pentru adevar, pentru cuvinte care vin din suflet nu din cap. 

7 comentarii:

  1. Uneori ai vrea sa spui atatea.... :-<



    Foarte frumos blogul`! :):*

    RăspundețiȘtergere
  2. interesant ca pui postarilor tale numere, si nu titluri. ma rog, sunt tot titluri, dar ai inteles tu. xD
    te-ai gandit vreodata ca esti cel mai bun lucru care i s-a intamplat? poate nu din toata viata. dar pana atunci, e posibil sa fi fost.
    apreciez baietii care scriu. ^ ^ in special pe blog. e ca si cum ne-ati urla ca si voi simtiti*da, suntem tentate sa credem ca 'nooo, ei nu stiu nimic'*, iar intr-un fel ne dati peste nas cu asta. dar eu apreciez. *ha, ditai comentariul*

    RăspundețiȘtergere
  3. in sfarsit un tip care scrie, am crezut ca nu exista:)) foarte fain oricum.

    RăspundețiȘtergere